duminică, octombrie 29, 2006

Despre dragoste...

- Constiinta datoriei fara dragostea te face morocanos.
- Raspunderea fara dragostea te face brutal.
- Dreptatea fara dragostea te face dur.
- Priceperea fara dragostea te face ipocrit.
- Cunoasterea fara dragostea te face incapatanat.
- Stapanirea fara dragostea te face avar.
- Credinta fara dragostea te face fanatic.
- O viata fara dragostea nu are sens.

7 comentarii:

Micki spunea...

Suna tare bine dragul meu si sunt de acord cu aceste cuvinte intru totul. Numai ca e o adevarata arta sa le pui si in practica. Si din proprie experienta pot sa spun cu mina pe inima ca numai cei care si-au inchinat total viata Domnului pot realiza asta intr-adevar. Imi doresc ca intr-o buna zi sa pot iubi si eu asa. Domnul fie cu tine in toate zilele tale.
Salutari de la Mihaela

Micki spunea...

Ma bucur foarte mult ca sunt tineri care gandesc asa in ziua de azi.

Anonim spunea...

Si daca Domnul Isus este Dragoste, atunci din Dragoste, prin Dragoste si pentru dragoste sunt toate! andreimedstud@yahoo.com, voxdei.ro - Forum, profamilia.ro - Reflectia saptamanii

negrutza spunea...

Sunt de acord cu acest text, numai ca aceasta dragoste deplina si fara pata cred ca nu poate sa o aiba nici un pacatos pana nu va fi schimbat de Dumnezeu la a doua venire. Nu cred ca exista om fara egoism, nu cred ca exista om care sa iubeasca dezinteresat si fara pata, asa cum o face Dumnezeu. Nu se poate! Ne-am nascut in pacat si in pacat murim. Da, Dumnezeu este dragoste, dar este El, chipul Lui este refacut in noi?
Am sa organizez un program muzical despre dragoste pe 24 August, la biserica de la Vincenne, Paris. Va invit pe toti care puteti veni. veni.

Anonim spunea...

Intr-adevar o lectie pe care multi o pierd... dar... ceea ce lipseste acestui articol e continuarea, este dezvaluit ce e fara dragoste, dar ceea ce obtinem prin dragoste? nu v-ati gandit niciodata?

Parerea mea este ca constiinta cu dragoste te face duios, Raspunderea cu dragoste te face uman, Drepatea cu dragoste te face etern, Priceperea cu dragoste te face artist, Cunoasterea cu dragoste te face altruist, Stapanirea cu dragoste te face iubit, O viata cu dragoste nu poate fi descrisa in cuvinte.

Va rog nu sariti cu tot felul de comentarii in legatura cu ce am scris mai sus, daca ati privi din ansamblu, ati intelege ceea ce am dorit sa spun, putini sutn cei ce vor intelege adevaratul sens al cuvintelor, dar cu timpul veti intelege mai multi... Iubiti-va fara constrangeri... fara prejudecati... fara clisee :) Toate cele bune de la Cristi

Anonim spunea...

Imi cer scuze pentru cacofonia pe care am facut-o in mesajul anterior... :|

Anonim spunea...

De vrei iubire sa primesti, Lumina sa daruiesti. Ganduri bune cu mult drag, Sa le-asterni,la al tau prag. Zambete sa risipesti, Cuvinte dulci sa daruiesti. Uita de trecutul rau, Porneste visul bun si nou. Iubeste pentru-a fi iubit, Ajuta ,sa fii ajutat, Multumeste mereu, Destinului din drumul tau.